Sort results by
Sort results by

Säg YES! till en ny bar omsorgsfullt förpackad i papper

Nu lanseras ”YES!” bars. Det är den första på svenska marknaden som enbart är förpackad i papper. YES! bars är gjorda på hållbart producerade nötter och frukt.
YES!
Back to Press releases

Allt fler konsumenter ställer krav på mindre plast och vi är stolta över att lansera en bar, den första i sitt slag, som levereras helt utan plast.  YES! bars är inte bara förpackade i papper. De är också fullproppade med hälsosamma ingredienser som smakar fantastiskt. Ingredienserna baseras på nötter och frukt, allt är hållbart producerat och framtaget för att erbjuda intressanta smakkombinationer så att alla kan hitta sin favorit. 

Varje YES! bar innehåller fibrer och de är glutenfria. De varianter som innehåller nötter innehåller också protein och är vegetariska. De med frukt är veganska, laktosfria och innehåller inget tillsatt socker utan bara det socker som frukten naturligt består av.

- Svenska konsumenter kräver mer naturliga och hållbara produkter när de handlar, både när det gäller ingredienser och förpackningar. Vi är mycket glada att lansera YES! på den svenska marknaden för att erbjuda våra konsumenter en god och miljövänlig bar i tre smakkombinationer, säger Torben Rasmussen, Business Executive Officer Nestlé Nordic, Confectionery, Dairy & Food

YES! erbjuds i tre smakkombinationer:

  • Mörk choklad, havssalt och mandel
  • Mörk choklad, banan och pecan, frukt och nöt
  • Hallon och chiafrön

YES! kommer finnas på ICA and Bergendahls över hela landet.  
För mer information vänligen kontakta:
Annelie Barkelund, Corporate Communications Manager, Nestle Sweden:  [email protected]