Sort by
Sort by

En blandning av medarbetare med ett gemensamt mål

På Nestlé tror vi att maten har möjlighet att förbättra livskvaliteten för alla. Detta styr oss i vårt dagliga arbete och vi försöker ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt med mat, dryck och näringsmässiga hälsolösningar.
Våra kollegor gör detta möjligt. De står bakom styrkan i våra många varumärken, kvaliteten på våra produkter och framtiden för vårt företag. Deras idéer och tänjer på gränser, driver innovation och hjälper oss att bli bättre hela tiden.

Innovation, förändring och nytänkande

När du börjar på Nestlé blir du en del av en arbetsplats som fokuserar på samarbete och flexibilitet och som uppmuntrar dig att tänka nytt och dela innovativa idéer. Du kommer också vara en del av en kultur grundad i respekt, som uppmuntrar till en "trial & error" -mentalitet där det är okej att misslyckas - så länge du lär dig något av det. På Nestlé förväntar vi oss att du vågar kliva ur din komfortzon. Här kan du hjälpa till att utmana och förändra och din röst blir hörd, för vår erfarenhet har lärt oss att vi uppnår mycket mer tillsammans än var och en ensamma.

Hitta din plats att lära, utvecklas och växa

Nestlé Norden har kontor i Finland, Norge, Danmark och Sverige och vi har fabriker i Sverige, Finland och Danmark. Vi erbjuder en global arbetsmiljö där utveckling är nyckeln. Vår storlek på global nivå ger också möjlighet till ett brett utbud av karriärmöjligheter, över våra många varumärken, produkter och funktioner, och möjlighet att lära av kollegor med olika bakgrund. Vi kommer alltid att både utmana och uppmuntra dig att vara den bästa versionen av dig själv.

recruitman

Gör skillnad

Vi tror att vi genom matens kraft kan bidra till att förbättra livskvaliteten för människor runt om i världen. När du börjar på Nestlé blir du en del av ett företag som arbetar tillsammans för att göra en positiv skillnad – både globalt och lokalt – för människor, planeten och samhället.

NCouragers, vårt hälsoprogram för anställda

2015 etablerade Nestle i Norden ett eget hälsoprogram för anställda. Programmet heter NCouragers, och genom programmet strävar vi efter att uppmuntra friskare och gladare medarbetare; både fysiskt och psykiskt.

Programmet leds av vår nordenchef och 55 medarbetare som driver programmet. Syftet med programmet är att alla medarbetare ska känna sig delaktiga i gemenskapen (social hälsa), att de är i balans och inte upplever stress (psykisk hälsa) samt att de mår bra fysiskt (fysisk hälsa). Detta sker på våra kontor, i våra Nespresso-butiker men också i fabrikerna genom olika initiativ hela året runt. Exempel på detta kan vara fredagsbar, månatliga tävlingar, Walk &Talks-möten, träningspauser, aktiva pauser antingen i virtuella eller fysiska möten, gemensam frukost, mindfullness-pauser, skräpplockning, lunchträning och mycket mer.

En mer aktiv dag med Pleaz

Under 2020 inledde vi ett samarbete med Pleaz som har utvecklat en plattform med videor för aktiva pauser på arbetsplatsen. I samarbete med dem strävar vi efter att göra det enkelt, inspirerande och roligt att ta aktiva pauser under en arbetsdag, antingen ensam eller tillsammans med andra, fysiskt eller virtuellt. Särskilt under pandemin har detta initiativ använts flitigt bland medarbetarna.

Våra kollegor i Norden

Träffa några av våra nordiska kollegor och hör om deras karriärvägar på Nestlé