Sort by
Sort by

Vårt syfte

Vi tar fram den goda kraften i mat för att förbättra livet för alla, idag och för framtida generationer

Vi är the Good Food, Good Life Company. Vi är övertygade om att den goda kraften i mat kan förbättra livet för alla. God mat ger både näring och glädje. Den hjälper barn att växa, får husdjur att trivas, föräldrar att åldras med hälsan i behåll och alla människor att leva livet full ut. God mat för oss samman. God mat respekterar också vår planet och skyddar naturresurser för framtida generationer. På Nestlé flyttar vi ständigt gränserna för vad som är möjligt med livsmedel, drycker och näringsrika produkter för att bidra till bättre livskvalitet och en hälsosammare framtid.

Vi använder vår energi och våra resurser där matens kraft kan göra skillnad - för människors och husdjurs liv, skydda och stärka miljön samt generera värde för våra aktieägare.

Våra varumärken

Vi har över 2000 varumärken med allt från globala ikoner till lokala favoriter och finns representerade i över 187 länder. Läs mer om våra nordiska varumärken här.

Våra ambitioner

Vi har identifierat tre övergripande ambitioner för 2030 som guidar oss i vårt arbete och stöttar FN:s hållbarhetsmål. Läs mer om vårt arbete inom detta område i här.

banner-all-sections.png
För individer & familjer

Hjälpa
50 miljoner
barn att leva hälsosammare liv
För samhällen

Hjälpa
30 miljoner
till bättre livsvillkor i samhällen som är direkt kopplade till vår affärsverksamhet
För planeten

Eftersträva
noll
miljöpåverkan i vår verksamhet