Sort results by
Sort results by

Nyhet – NaturNes ekologiska fruktdrycker utan spill

Nu lanserar Nestlé en ny serie ekologiska fruktdrycker i svenska dagligvarubutiker. NaturNes ekologiska fruktdrycker innehåller bara vatten och ekologisk frukt och kommer i en praktisk förpackning som hjälper barnet att dricka utan att spilla.
Nyhet – NaturNes ekologiska fruktdrycker utan spill
Back to Press releases

NaturNes ekologiska fruktdrycker är uppfriskande och fruktiga törstsläckare, som passar för barn från 12 månader. Dryckerna innehåller bara vatten, ekologiska fruktpuréer och lite citron för att hålla drycken färsk. Inget tillsatt socker och inga söta juicekoncentrat.

Den genomskinliga förpackningen är enkel att använda, både hemma och på utflykt. Förpackningen har en praktisk spillfri pip, som gör det lättare för barnen att dricka. Tack vare denna unika funktion blir det inget spill även om förpackningen hålls upp och ner. Detta ger en smidig drinkupplevelse både för barnet och föräldern.

NaturNes ekologiska fruktdryck finns tillgänglig i tre goda smakkombinationer med olika frukter och bär: Garden Fruits, Forest Berries och TropicalFruits.

"Vi vet att föräldrar vill ge sina barn hälsosamma och naturliga produkter, med så få ingredienser som möjligt. Vi är glada över att nu kunna lansera helt nya barndrycker i olika goda frukt- och bärkombinationer som dessutom är speciellt designade för att barnen ska kunna dricka dem enkelt utan att de spiller. NaturNes fruktdryck innehåller noggrant utvalda ekologiska frukter och bär, utan varken tillsatt socker, söta juicekoncentrat eller konstgjorda smaker”, säger Andreas Balasis, marknadschef Nestlé Barnmat Sverige.

Nestlé har lång erfarenhet av att utveckla och tillaga barnmat. NaturNes, som lanserades för drygt ett år sedan, är Nestlés senaste varumärke för barnmat och dryck som baseras på ekologiska råvaror som också lever upp till de strikta krav som finns för barnmat. Den goda smaken kommer från noga utvalda och ekologiska frukter som är varsamt hanterade för att behålla dess naturliga näringsämnen.

Läs mer om de nya dryckerna här: