Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Plan

NESCAFÉ Plan

Vad vore världen utan kaffe

Med hjälp av NESCAFÉ Plan och Farmer Connect har vi åtagit oss att hjälpa till att säkra kaffets framtid. Det gör vi genom att se till så att kaffeodlarna får hälsosamma, livskraftiga skördar och att kaffeodlingen förblir hållbar. NESCAFÉ Plan arbetar för att säkerställa att dagen då kaffeälskare måste vakna upp utan sin favoritdryck aldrig kommer.

NESCAFÉ och kaffeproducenter sätter standarden

NESCAFÉ har ett särskilt ansvar för att försäkra att alla får njuta av gott och prisvärt kaffe – idag och i framtiden. Vårt uppdrag är att skydda kaffets framtid för de som tycker om att dricka det, och de som förtjänar sitt uppehälle på att odla det.

För att kunna förverkliga det här målet började vi samarbeta med Rainforest Alliance, Sustainable Agriculture Network (SAN) och Common Code for the Coffee Community (4C) för att försäkra att vi följer internationellt erkända hållbarhetsstandarder.

Spara på energin

En del av NESCAFÉs plan är att ta fram olika sätt att minska vårt miljömässiga avtryck på. Vi använder renare, naturligare kylmedel, förvandlar avfall till energi och använder renare energikällor.

En stor del av våra ansträngningar ligger på lokalnivå och bemöter specifika miljömässiga och sociala behov på olika platser.