Sort results by
Sort results by
NCouragers, vårt hälsoprogram för anställda

Eftersom våra anställda är vår främsta tillgång är vi måna om deras hälsa och välmående. För hjälpa dem till ett ännu friskare och gladare liv startade vi 2016 hälsoprogrammet Ncouragers.  Programmet omfattar mental, fysisk och social hälsa och drivs frivilligt av kollegor utan att det ingår i deras arbetsuppgifter.

Med Ncouragers vill vi att varje anställd ska känna sig delaktig (social hälsa); i balans och utan en ohanterbar stress (mental hälsa); och vara fysiskt välmående (fysisk hälsa). Vi erbjuder våra kollegor en mängd olika aktiviteter och evenemang på våra kontor, fabriker och Nespressobutiker. Det kan exempelvis vara en after work, en fysisk eller mental utmaning varje månad, walk & talk-möten, träningspauser med gummiband, aktiva pauser i möten virtuellt eller fysiskt, fullkornsfrukost, mindfulness-sessioner, plogging, lunchträning och mycket mer.

Här kan du titta på en video som förklarar mer om vårt NCouragers-program, och här kan du titta på en video om vårt senaste initiativ; ett samarbete med start-up företaget Pleaz där vi tillsammans inspirerar till aktiva pauser under arbetsdagen.