Sort by
Sort by

Purina

Purina

Vi älskar djur

Anledningen till att vi är så engagerade i kvaliteten på våra foder är för att vi älskar djur lika mycket som du. Du hittar husdjur i våra hem och till och med sittandes vid våra fötter när vi arbetar hos många av våra kontor över hela världen.

Vår passion för husdjur sträcker sig längre än djurnäring. Den skapar partnerskap inom världen för djurvård och ökar medvetenheten om vad husdjur verkligen behöver. Vi har faktiskt sett med egna ögon hur starkt bandet med ett husdjur kan vara och de många unika sätten som husdjur kan stärka våra familjer och föra våra samhällen närmare varandra.

Eftersom vi vill ha engagerade och passionerade medarbetare i vårt team ser vi till att Purina är en fantastisk arbetsplats. Så fort du kliver in genom dörren lär du märka att vår värld kretsar kring husdjur, oavsett om du ser bilderna på väggarna eller de många katter och hundar som våra medarbetare tar med sig till jobbet varje dag.

Vår strävan att driva djurnäring framåt och utföra branschledande forskning om husdjurs välbefinnande motiverar vårt företag att göra mer varje år. Vi arbetar hårt för husdjur varje dag – och vi älskar det.

Läs mer här!