Vegetariska produkter

Hälsans Kök har producerat välsmakande vegetariska rätter i mer än 46 år. Hela tiden med en passion för mat och med målet att förse våra konsumenter med nya och goda köttfria alternativ. Vi erbjuder goda, lättlagade vegetariska rätter.

Vårt utvecklingsteam arbetar hårt för att möta det växande efterfrågan på välsmakande alternativ till kött. Hälsans Kök står för mat med hög kvalitet, rik på fleromättade fetter från vegetabiliska oljor och balanserade proteiner. Våra produkter har en unik, patenterad mix av vete- och sojaprotein och utöver dessa finns även ett antal grönsaksbaserade produkter blandade med färska örter. Ett flertal av dem innehåller ost och alla är ovo-vegetariska eller 100% helt vegetariska.

Alla våra produkter är enkla att förbereda och servera då de redan är tillagade. Det enda som behövs är en snabb uppvärmning i ugnen eller i en varm panna. Hälsans Köks moderföretag heter Tivall och är en av världsledarna inom vegetariska matföretag med ett brett utbud av produkter tillgängliga över hela Europa, USA, Australien och Mellanöstern.

Prova själv och smaklig måltid!