Frukostflingor

På Nestlé vet vi att din familjs näringsbehov är viktigt för dig och det är därför våra experter hittills har lagt 12 år på att revidera recept och hitta nya vägar att förbättra dem. På så sätt kan vi vara säkra på att våra frukostflingor fortsätter att möta dina behov, och fortfarande är lika goda.

En balanserad frukost ger dig och din familj den bästa början på dagen. Du behöver en bra blandning av kolhydrater, fiber, protein, vitaminer och mineraler. Dessa hittar du i många livsmedel, och du kan välja i stort sett vad du vill, bara du väljer från de olika frukostmatgrupperna: spannmål, frukt och mejeriprodukter – och givetvis ett glas vatten.

Sedan slutet av 2015 finns det inte mer än 9 g (cirka två teskedar) socker per 30 g portioner i alla flingor som är populära bland barn och ungdomar. Och vi har uppfunnit nya smarta sätt att ta bort socker från våra flingor. Globalt har vi tagit bort 100 000 ton socker sedan 2008.

Förresten, vi använder inga konstgjorda sötningsmedel. Nu finns det 7 000 ton mindre salt i våra flingor runtom i världen än det fanns 2008. Visste du att vi var det första stora flingföretaget som lade till fullkorn i våra frukostflingor? Sedan 2003 har vi totalt berikat världen med 25 miljarder portioner fullkorn. Faktum är att det finns mer fullkorn än någon annan ingrediens i våra flingor som är populära bland barn.

Nestlé Gluten Free Corn Flakes

Nestlé Lion

Cheerios

KÖP ONLINE

Köp Cheerios!

Köp Nestlé Fitness!

Köp Nesquik!

Nestlé Fitness

Nestlé Nesquik

Recept & Tips