Choklad

Kitkat

Ett lätt, krämigt och gott mellanmål för alla åldersgrupper att njuta av. Med sin krispiga våffla och krämiga mjölkchoklad blir KitKat det perfekta valet när du behöver en paus för att boosta din energi. That’s why! Have a KitKat have a break!

After Eight

Gläds av en bit sofistikerad njutning. Den perfekta kombinationen av lyxig mintfondant tillverkad av 100% naturlig pepparmintolja, täckt i rik mörkkvalitativ choklad, gör After Eight perfekt att dela eller som en gåva för det där speciella tillfället eller den speciella personen.

Lion

När du känner dig vild, energisk och behöver den perfekta lösningen för att öka din energi ännu mer, då är en chokladkaka från Lion det perfekta alternativet. Med sin kombination av söt karamell, krispig våffla och knapriga flingor som omfångas av choklad, tar Lion med dig på en vild upplevelse som du aldrig kommer att glömma!

Quality Street

En mjuk och delbar konfektyr att unna sig med. 12 ikoniska godisbitar med en mix av olika mjölkchoklad, mörk choklad och toffees skapar Quality Street mer magiska ögonblick för dig och din familj.

smarties

Smarties

Sedan 1937 har man kunnat avnjuta dessa små färgglada mjölkchokladbönorna som är tillverkade utan konstgjorda färger eller smaker. Enkelt sett bara söt choklad som är perfekt att dela eller perfekt att njuta av själv!

crunch

Crunch

Sedan lanseringen 1965 har Crunch erbjudit en chokladkaka med en enkel krispig kombination av vit choklad och lätt, luftigt, krispiga flingor.