Zoégas kaffeI över 125 år har ZOÉGAS försett svenska kaffeälskare med mörkrostat kvalitetskaffe. När Carlos Zoéga grundade ZOÉGAS 1881 valde han att specialisera sig på mörkrostat kaffe. Han hyste ett passionerat förhållande till gott kaffe, en passion som än idag driver oss och som resulterar i att över 60% av allt mörkrostat kaffe som säljs i Sverige kommer från ZOÉGAS.

Fortfarande, efter mer än 130 år, är ZOÉGAS Sveriges största specialist på mörkrostat kaffe. Eftersom endast de allra bästa och finaste bönorna kan mörkrostas har mörkrost också blivit ett uttryck för kaffe med hög kvalitet. Som marknadsledare inom mörkrost utvecklar vi ständigt nya mörkrostblandningar för varje smak och gom. Sedan 1986 ingår ZOÉGAS i Nestlé-koncernen. Förutom i ditt hem finns ZOÉGAS på restauranger, företag, caféer samt butiker nära dig.

Zoégas arbete bakom kaffekoppen

  • Vi samarbetar med organisationer som Rainforest Alliance, KRAV samt 4C (Common Code for Coffee Community)
  • Vi arbetar i projekt med kaffeodlare i Östafrika som fokuserar på utbildning i hållbara tekniker och hur man sköter sin kaffeodling för att få högsta kvalitet och maximal skörd
  • Vi ger ett högre pris för hög kvalitet och bidrar därmed till bättre levnadsstandard för odlarna.
    Vårt arbete bidrar till att du som konsument kan njuta av ett gott Zoégas kaffe även i framtiden.

Köp Zoégas Online!

Köp ZOEGAS Mollbergs Blandning!

Köp ZOEGAS Skånerost!

Köp ZOEGAS Fikastund!